Kiváló minőség
elérhető áron

Napenergia és e-mobilitás az Ön szolgálatában: termékek, tervezés és kivitelezés egy kézből.

A magyar LED Reform család
tagjaként a SOLARON számára
kiemelkedően fontos a környezetvédelem
és a tudatos energiatermelés.

Évtizedes tapasztalattal rendelkezünk napelemes rendszerek teljes körű kivitelezésében, valamint elektromos autótöltő állomosok forgalmazásában és üzembe helyezésében, legyen szó otthona korszerűsítéséről vagy nagyobb beruházásokról.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Napelemes rendszereinket magas minőségben, ugyanakkor alacsony áron kínáljuk üzleti és lakossági ügyfeleinknek egyaránt.

A napelemrendszerek felmérését, tervezését és engedélyeztetését, valamint kivitelezését és üzembe helyezését rövid határidővel vállaljuk, valamint biztosítjuk a garanciális karbantartást is.

A megtervezett napelemrendszer kivitelezését, beüzemelését rövid határidővel vállaljuk és biztosítjuk a garanciális karbantartást is.

500 kWp-s rendszerek felméréstől az átadásig, projektmenedzsmenttel.

Szakembereink nyomon követik a piac változásait, ennek köszönhetően az elérhető legkorszerűbb műszaki megoldásokat alkalmazzuk.

Elektromos autótöltő állomások telepítése, szervizelése.

A LEDREFORM CÉGCSOPORT TAGJA

Cégcsoportunkhoz tartozó, mélyépítésben, e-mobilitásban, ledes és napelemes rendszerek kivitelezésében jártas testvérvállalatainkkal komplex szolgáltatáscsomagokat kínálunk ügyfeleinknek. Beruházását a felméréstől kezdve a megtérülésszámításon és tervezésen át a teljes körű kivitelezésig ránk bízhatja.

Miért SOLARON?

Szakembereink személyre szabott megoldásokkal, rövid határidővel dolgoznak. Az általunk kínált szolgáltatások és termékek minősége elsődleges szempont számunkra.