Csökkenő működési költségek

Az áram helyi termelése modern és fenntartható beruházás. A napelemrendszer termelése fedezheti különféle gépek, üzemi berendezések vagy az épületvilágítás áramszükségletét, így a befektetés gyorsan megtérül és hosszú távú megoldást nyújt.

Nagy teljesítményű napelemes és komplex energetikai megoldások a minőség, praktikum és költségoptimalizáció jegyében

A környezettudatos szemlélet és az energiahatékonyság mellett elkötelezett vállalkozások számára nagy teljesítményű napelemes megoldásokat kínálunk, illetve komplex energetikai beruházásokban is partnerei vagyunk. A tervek elkészítése mellett a szükséges engedélyek beszerzésében is közreműködünk, valamint a beruházás finanszírozásához hasznos tanácsokkal szolgálunk. Igény esetén pályázatírót biztosítunk.

SZOLGÁLTATÁSAINK

A megújuló energiák használatának terjesztése érdekében a SOLARON napelem üzletága a legjobb termékeket és megoldásokat kínálja Önnek, az egy kézben lévő tervezés, engedélyeztetés és kivitelezés pedig garantálja a gyors és hatékony eredményt.

Az egymást erősítő termékpaletta, a Led Reform Kft. ledes és a SOLARON napelemes rendszerei gyorsabb megtérülést eredményeznek. A Led Reform Kft. és a SOLARON a legjobb választás cégek energetikai kihívásaira.

Egy kézből:

 • Energetikai tanácsadás
 • Céges napelem pályázatírás
 • Finanszírozás
 • Felmérés
 • Tervezés
 • Engedélyeztetés
 • Kivitelezés
 • Beüzemelés
 • Garanciális karbantartás

Miért SOLARON?

Szakembereink személyre szabottan, az adott vállalat igényeire reflektálva, gyorsan és pontosan végzik munkájukat. Rendkívül fontos számunkra a minőség, ezért a beépítésre kerülő berendezéseket mindig körültekintően választjuk ki.

Napelem kalkulátor

Hány napelemre van szüksége? A kalkulátor segítségével pontos számítást végezhet a szükséges napelemek számáról, vagyis az Ön áramszükségletét fedező napelemes rendszer méretéről. Számolja ki egyszerűen néhány adat megadásával!

Rendszerkalkuláció villanyszámlából

Villanyszámla (Ft/hó):
Napelemek száma: db
Rendszerteljesítmény: kW
Napelemfelület: nm
Inverterek teljesítménye: kW

Rendszerkalkuláció villanyfogyasztásból

Villanyfogyasztás (kWh/hó):
Napelemek száma: db
Rendszerteljesítmény: kW
Napelemfelület: nm
Inverterek teljesítménye: kW

Fontos tudnivalók vállalati napelemrendszerek bevezetéséhez

 1. A beruházásként befektetett tőke a tervezett élettartamon belül megtérül.
 2. Kiegészítő forrás lehet a pályázati támogatás vagy beruházási hitel, illetve a beruházási összeg költségként elszámolható (azaz csökkenti a fizetendő adót).
 3. 50 kW felett és középfeszültségű csatlakozás esetén a szükséges árammennyiséget közvetlenül a napelem termelése adja, nem szükséges a hálózatra betáplálás.
 4. A napelemrendszer telepítésekor a tetőfelületet lapos tető esetében nem fúrjuk meg, hanem ún. ellensúlyos rendszert alkalmazunk.